Monday, February 18, 2013

Pomegranate Whitening Cleanser & Lotion

Assalamualaikum =)


Kali ni nak memperkenalkan produk yang dah berkurun digunakan oleh orang-orang korea. Produk ni memang khas untuk memutihkan kulit. Walaupun orang-orang korea memang sejak azali lagi dah putih tapi kengkadang ada gak kulit yang tak sekata, tangan warna lain dan kaki warna lain, so inilah gunanya Pomegranate Whitening Cleanser & Lotion ni.


Khasiat buah delima



KEHEBATAN RED POMEGRANATE WHITENING CLEANSER :

-Mampu membersihkan sampai ke dalam pori-pori 
-Dapat digunakan pada tubuh dan wajah
-MEMUTIHKAN dengan sempurna 
-Mengencangkan 
-Menghilangkan pori-pori yang besar 
-Mengurangkan jerawat (wajah mahupun ditubuh (punggung)


Cleanser boleh pilih mengikut kondisi kulit masing-masing

CARA PENGGUNAAN :

Setelah mandi / keluar rumah, pakai dengan oles lotion di wajah dan tubuh secara rata, tanpa perlu bilas.





RED POMEGRANATE Whitening Lotion highly recommended by : Song Hye Kyo (Artis Korea)
Mempunyai lindungan sinar UV SPF50 PA++
CARA PENGGUNAAN :

* Ketika mandi, basahkan tubuh. Kemudian, oleskan whitening cleanser ke seluruh tubuh. Biarkan 3 - 8 minit (Jangan kena air dulu, gosok sesekali). Selepas itu, baru bilas dgn air.
* Dipakai sebagai pengganti sabun mandi biasa.
* Pakai seminggu sekali sahaja sudah mampu menampkan bezanya. Kulit akan jadi lebih PUTIH, LEMBUT, MULUS, GEBU &  BERSERI.

SESUAI DIGUNAKAN :

* Wajah dan badan

* Lelaki dan wanita

KANDUNGAN :
Cocoa polyphenols, red pomegranate essence, rose essence, melatonin, 5 pulse Melaleuca, hydrolyzed pearl, South Korea and the SO-date repair ertian body sculpting factor whitening arbutin and other factors.



TESTIMONI




Rimas lihat tangan, leher, dan kaki berbeza warna? Kulit gelap gara-gara sering berjemur? Sudah cuba segala macam produk tapi tidak putih-putih juga? Suka lihat kulit putih mulus berseri para artis Korea? Inginkan kulit putih lembut seperti mereka?


Sekarang anda sudah jumpa solusinya, mhe cuba produk ohsem dari korea ni. Grenti berkesan, ramai sangat yang berpuas hati sebab tu kami berani jual kat korang.

Kalau korang berminat dan nak tanya pape soalan boleh refer terus kat kami di Atie House
atau korang boleh isi form kat sini

Sunday, February 17, 2013

Survey

Assalamualaikum blogger-blogger comels sekalian,

Kitorang dari Atie House nak survey sikit dari uollss boleh? Dalam banyak-banyak produk yang kami jual, yang mana paaaaaling korang minat dan suka? Pleshh pleshh pleshh bagi pendapat. ihiks Thank you sudi follow and singgah. Sayangg korang! Oh lupa, kepada regular customer, pasti ada discount tau. Thank you daun keladi, lain kali jom beli lagi ^__^

Tuesday, January 22, 2013

Sollu 'ala Nabi




Engkaulah nabi pembawa cinta
Kau bimbing kami menuju surga
Jika kau benar-benar cinta dan rindu kepada Muhammad nabimu

Buktikan
Taati perintahNya, tinggalkan laranganNya
Teladani akhlaknya
Niscaya kelak kau akan berjumpa dengan Rasullallah
Niscaya kelak kau akan berkumpul dengan Rasullallah

InshaAllah <3 ~!!


Latest Info ♥
 Pihak Atie House akan bercuti dari 24/1(Khamis) - 27/1(Ahad). Penghantaran terakhir untuk minggu nie sampai esok(Rabu) je, paling last buat pembayaran pukul 3ptg pada 23/1(Rabu). Take note ye ^_^

xoxo
Atie House

Pilaten : Crystal Collagen Eye Mask





Pilaten Crystal Collagen Eye Mask [AS SEEN ON TV - Recommended by 大 S on popular TV show - 女人我最大!]


Powerful reduces dark circles (so far we're using this eye mask, it's not work for panda eyes haha)
Powerful removes puffiness
Prevent & Refine aging
Anti wrinkle & Moisture


One Kind Of Transparent Technology
Purified Water + Collagen 
A sheet-form transparent mask composed of ingredients including natural extracts, purified water and collagen. Most of the essences will remain because paper mask is not used, enabling real and direct absorption from the sheet. No rinsing required after use.


 10x Absorption Technology 
Dissolve upon encountering Heat + One-way absorption 
The eye mask will gradually dissolved under body temperature and premeate quickly into skin, providing the nutrients and moisture needed. The thickness of which will then be reduced from 2mm to 1mm. The absoption rate of this product is more than 98%.










Directions for usage:
1) Cleanse and dry your face
2) Peel off the plastic from the eyepatch
3) Place the patches below the eye
4) USE 2-3 times a week, Wear about 30 mins ** or until it dries up**
5) Remove the patches, DO NOT reuse them 

 Important! Do take note!
1) Avoid using on scar area or sensitive skin
2) Stop using if you experience discomfort
3) Keep away from children
4) Do not use 1 patch for more then 12 hours




Yes, this is how it looks like. With it's jelly like structure make the goodness collagen absorbs well into our  skin perhaps. We really do love this eye mask SO MUCH. So far we're using this eye mask, it'll not effectively reduce panda eyes but really do wonders for tired eyes!! We guarantee!

 Well, as you all knew, doing online business need a TOUGH eyes concentrating on screen most all the time. But we love what we are doing! Please continue your support for more good items and products come ahead!

Oh, sorry for taking too much space back to the main topic!

Oh well, for this product we suggest you to buy wholesale because it just light weight and quite not so paid off for paying postage by only buying eye mask.

Retail : RM2.50/pcs


For more details regarding this products or cheaper PRICE. Kindly PM Atie House NOW.
Or you can just fill the ORDER FORM.


Combo Super Jimat

Salam,

Set combo ni special untuk korang yang nak kekal ramping, makin ramping kurus kekal cantik dan cun. Sebenarnya Head Quarters aka founder Felinna iaitu Kak Fel memang tak benarkan seller jual below or above than RM75 per bottle of Inchloss. Tapi kalau korang nak beli gak yang diorang jual murah tu, it's your choice lah kan. Kami dari group Felinna memang tak guarantee produk itu adalah produk asli.


♥♥ SET COMBO 4♥♥

COMBO INCHLOSS + CALIFORNIA GIRDLE

Inchloss - RM75 
California Girdle - RM36
WITH COMBO SET - RM100







♥ ♥ Combo 1 ♥ ♥

Waist Trimmer - RM35
Inchloss - RM75
WITH SET COMBO ONLY RM100 !!!!!
..FREE POS SEMENANJUNG ..






♥♥ SET COMBO 3♥♥

Supra colour Foundation - RM45
Vitamin C 1000mg - RM40
WITH SET COMBO ONLY RM80 !!!!!
..FREE POS SEMENANJUNG ..







♥♥ SET COMBO 2♥♥

COMBO INCHLOSS + FIGURE UP

Inchloss - RM75
Figure Up - RM70
WITH COMBO SET - RM135 ONLY SUper jiimat!







♥♥ SET COMBO 5♥♥

COMBO INCHLOSS + NBC

Inchloss - RM75
NCB - RM40
COMBO RM100 ONLY!!











Kalau korang berminat dan nak tanya pape soalan boleh refer terus kat kami di Atie House
atau korang boleh isi form kat sini


Tony Moly Tomatox Magic Massage Pack

Salam,

Post kedua untuk dipagi yang barokah ini, bersyukurlah korang kami dari Atie House serve you with a good quality products! Say waht? Say Alhamdulillah (:


Product Tony Moly gak ni. Cute kuasaempatbelas. Korang jangan baham gigit tomato tu tau kerana ia bukan tomato yang korang boleh campak lam periuk kuali. ehehee~


Yang kat atas tu Tomatox Full Pack

Yang kat bawah ni plak Tomatox Trial Pack.


Apa beza Full Pack dengan Trial Pack pulak?
Sebenarnya both are the same thing actually, what differ adalah packaging. Trial Pack untuk korang yang ragu-ragu nak beli Full Pack. Cara Apply dan khasiat sama aja. 



Korang layan lah gambar-gambar yang comel comel ni. Kalau tulis pepanjang pon belum tentu korang baca gak. Kami dari Atie House memang dah get ready jawapan2 yang bakal korang tanya. Walaupun sebenarnya kitorang dah provide with full info kat blogshop and page Atie House korang still nak manja-manja tanya kitorang itu ini gak kan? hik3 Takper, as long as it is a reasonable questions we'll answer bagi korang puas hati tau. 






Walaupun kat gambar tu dah provide instruction and all tapi nak gak tulih kat sini..hehe



Tony Moly Tomatox Brightening Mask contains fresh tomato and vegetable extracts. With the bright red granules of oxygen bubble, it purifies the skin and then provides a large amount of oxygen deep into the skin, instantly leaving the skin fair, smooth and delicate with an even tone.

 Tomato is rich in vitamins and minerals. It can get rid of the toxins of skin. The product is especially suitable for sensitive skin. Vitamin A and lycopene, the anti-oxidizing ingredients of tomato, are widely used in the pharmaceutical sector to help control puffiness and relieve chafing.

 Therefore, this product is suitable for sunburned skin, skin with accumulated melanin, as well as dull skin due to poor blood circulation or bad living habits.

 Suitable for : All skin type

Ideal for :
- Dull and fleckled skin
- Dry skin with fine lines
- Uneven skin tones
- Oily and problematic skin


Instructions to apply (from the package box) : 1.After washing and towel dry the face, take an adequate amount of the product and softly massage with finger tips about 1 to 2 minutes. (**avoid mouth and nose area) 2.After massage, leave it as mask pack for 5 - 10 minutes. 3.Then gently wash it off with tepid water (Do not need to use soap and foam cleanser).Tenderly towel dry the skin with light patting motion (Do not hardly rub).


 Packaging Availability :
1. Trial Pack - RM3.50/pcs
2. Full Pack - RM35


Kami guarantee harga kami adalah yang terbaik semestinya dari Tony Moly!

Kalau korang berminat dan nak tanya pape soalan boleh refer terus kat kami di Atie House
atau korang boleh isi form kat sini

Tony Moly Berry Berry Magic Lip Tint


Salam,

Lama rasanya tak update blogshop ni, asyik duk update Page Atie House je kan. So hari nie kami dari Atie House nak update sikit. Suke la tewww~




Okeh, ni dia produk yang baru landing kat Malaysia. TONY MOLY namanya. Arrghh, Korean wave have been spreading here and there and memang sure lah korang kenal JYJ, Running Man Jong Ki and many more. Sorry lah tak sempat nak hafal semua nama artis2 korea hik3

Mesti korang pelik kan, outlet Tony Moly dah ada kat Malaysia tapi nape still jual online? Sebabnya outlet Tony Moly hanya ada di certain tempat aja, kesian la kat gadis ayu meletup nak cuba produk hot awesome ciptaan korea ni tapi takde outlet kat tempat dia kan. So  we are really proud to provide you with this HIGH QUALITY KOREAN PRODUCTS. Jangan ragu-ragu jangan was-was keyh. Produk memang puas hati, InshaAllah.




Ni resultnya bila swatch kat tangan. Warna Magic Lip Tint memang I swear lawa giler tau. Tak nampak langsung macam pakai lipstik dah nama pun lip tint kan. Ringin dan lembap sangat bibir. Belum cuba belum tahu =P



Ni la dia JYJ, singkatan kepada Jaejoong Yoochun Junsu. Kitorang minat diorang tau, korang minat tak? hehe


Ni la sedikit sebanyak reference bagi korang untuk pilih warna. Tapi warna strawberry tu memang pudar sangat-sangat. Grape paling terang tapi admin suka Green Apple. So choice is in your hand :)



Retail : RM25



Kalau korang berminat dan nak tanya pape soalan boleh refer terus kat kami di Atie House
atau korang boleh isi form kat sini

Salam all, kepada yang nak COD pun boleh, nak post pun boleh :)

just tinggalkan no tel korang dalam 'FORM' kat atas ye.

Lotsa love,

Atie House