Monday, December 31, 2012

Obuse Lip Tint

Obuse Sheer Color Lip Tint


Salam semua...
Kali ini kami dari Atie House nak share kawaii kawaii items dengan uolls.
Tengok packaging jela dah kecik molek cute mute. Terus zurrp masuk dalam handbang boleh bawak pergi mana-mana. Senang! Lagipun penutup siap ada lip brush tau, senang nak apply nanti.


Tadaaa, ni dia Lip Tint and most of korean artist pakai lip tint tau sebab tu bibir diorang cun giler..hik3









Artis Korea memang pakai lip tint ni tau. 
That's why bibir diorang nampak berseri walau tak
 pakai lipstick yang kebanyakannya rasa berat dan melekit.
















Warna lip tint akan blend dan tampak segar je. 
Boleh la angan2 bibir macam artis2 korea kan (:





Bila apply lip tint, memang confirm macam tak pakai papepun tau. 
Sangat ringan dan tak melekit macam lipstick dan lip balm.




REVIEW Lip Tint


Sangat-sangat jatuh cinta dengan Lip Tint sekarang ni!
Sebab bila pakai Lip Tint ni macam tak pakai apeape pn, 
teksture sangat ringan okeh :)Bila pakai nampak natural je, 
xdela bibir terasa melekit bila pakai lip balm bagai tu...

******************
Serius, benda cinonet ni kena ada dalam beg masing-masing ye 
sb hasilnya memang best!
Dah la packaging nya comel sangat...
Dalam masa yg sama Lip tint ni pon boleh jugak jadikan blusher, 
kalo dh xsempat nk tepek blusher dot dot dot kan aje tint ni
 kat pipi pastu blendkan pakai jari/span... 
Senang je tp hasilnya tersangatlah SUPERB!!!

*******************
Pasal harga pulak jangan risau, memang mampu 
milik sebab murah je...Bebudak yang masih bergelar 
student lagik macam Nissa ni pn mampu beli benda ni...
Selamat berminat dan selamat mencuba!





Obuse Lip Tint ni ader 3 warna semuanya :
1. Obuse Red
2. Obuse Pink
3. Obuse Orange

Warna yang saya paling suka ialah PINK and ORANGE 



Haa, ni dia review obuse kaler pink. Sebenarnya kalau korang apply sekali je memang tak nampak sangat. Kalau nak jadi pink macam atas tu kene apply banyak-banyak kali.


Retail : RM12 sahaja 
pssttt : kalau nak harga istimewa boleh contact kami yer. We are happy to serve you a good service. InshaAllah.
Kalau korang berminat dan nak tanya pape soalan boleh refer terus kat kami di Atie House
atau korang boleh isi form kat sini

1 comment:

  1. Lip tint obuse pd harga borong hubungi 0135000175

    ReplyDelete

Salam all, kepada yang nak COD pun boleh, nak post pun boleh :)

just tinggalkan no tel korang dalam 'FORM' kat atas ye.

Lotsa love,

Atie House