Tuesday, January 22, 2013

Tony Moly Tomatox Magic Massage Pack

Salam,

Post kedua untuk dipagi yang barokah ini, bersyukurlah korang kami dari Atie House serve you with a good quality products! Say waht? Say Alhamdulillah (:


Product Tony Moly gak ni. Cute kuasaempatbelas. Korang jangan baham gigit tomato tu tau kerana ia bukan tomato yang korang boleh campak lam periuk kuali. ehehee~


Yang kat atas tu Tomatox Full Pack

Yang kat bawah ni plak Tomatox Trial Pack.


Apa beza Full Pack dengan Trial Pack pulak?
Sebenarnya both are the same thing actually, what differ adalah packaging. Trial Pack untuk korang yang ragu-ragu nak beli Full Pack. Cara Apply dan khasiat sama aja. 



Korang layan lah gambar-gambar yang comel comel ni. Kalau tulis pepanjang pon belum tentu korang baca gak. Kami dari Atie House memang dah get ready jawapan2 yang bakal korang tanya. Walaupun sebenarnya kitorang dah provide with full info kat blogshop and page Atie House korang still nak manja-manja tanya kitorang itu ini gak kan? hik3 Takper, as long as it is a reasonable questions we'll answer bagi korang puas hati tau. 






Walaupun kat gambar tu dah provide instruction and all tapi nak gak tulih kat sini..hehe



Tony Moly Tomatox Brightening Mask contains fresh tomato and vegetable extracts. With the bright red granules of oxygen bubble, it purifies the skin and then provides a large amount of oxygen deep into the skin, instantly leaving the skin fair, smooth and delicate with an even tone.

 Tomato is rich in vitamins and minerals. It can get rid of the toxins of skin. The product is especially suitable for sensitive skin. Vitamin A and lycopene, the anti-oxidizing ingredients of tomato, are widely used in the pharmaceutical sector to help control puffiness and relieve chafing.

 Therefore, this product is suitable for sunburned skin, skin with accumulated melanin, as well as dull skin due to poor blood circulation or bad living habits.

 Suitable for : All skin type

Ideal for :
- Dull and fleckled skin
- Dry skin with fine lines
- Uneven skin tones
- Oily and problematic skin


Instructions to apply (from the package box) : 1.After washing and towel dry the face, take an adequate amount of the product and softly massage with finger tips about 1 to 2 minutes. (**avoid mouth and nose area) 2.After massage, leave it as mask pack for 5 - 10 minutes. 3.Then gently wash it off with tepid water (Do not need to use soap and foam cleanser).Tenderly towel dry the skin with light patting motion (Do not hardly rub).


 Packaging Availability :
1. Trial Pack - RM3.50/pcs
2. Full Pack - RM35


Kami guarantee harga kami adalah yang terbaik semestinya dari Tony Moly!

Kalau korang berminat dan nak tanya pape soalan boleh refer terus kat kami di Atie House
atau korang boleh isi form kat sini

1 comment:

  1. Assalamualaikum..yang ni brpa kalau postage ke srwk?

    ReplyDelete

Salam all, kepada yang nak COD pun boleh, nak post pun boleh :)

just tinggalkan no tel korang dalam 'FORM' kat atas ye.

Lotsa love,

Atie House